top of page

Tarieven, Vergoedingen, Klachtenregeling

Kosten van een therapie & coaching sessie:

Individuele therapie & coaching is v.a €80 per sessie.

Relatietherapie & coaching is v.a. €90 per sessie.

Vergoedingen van de therapie & coaching door de ziektekostenverzekering:

Dit is afhankelijk van je ziektenkostenverzekeraar.
Zo ook of je verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen of psychosociale zorg.

Zie: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen.
Je ontvangt van mij een factuur die je kunt indienen bij je ziektenkostenverzekeraar.
Je zult dus mogelijk een tegemoetkoming in de kosten kunnen ontvangen afhankelijk van je verzekering en de bijbehorende polis voorwaarden.

Duur van een therapie & coaching traject:

Mijn visie is: 'zo kort mogelijk en zolang als nodig is'. De duur van een therapie & coaching sessie is ca. 60 minuten. Hou er rekening mee dat een intake gesprek langer dan 60 minuten kan duren. In overleg wordt een vervolg afspraak gemaakt om je thema te verkennen en te verdiepen. Waarbij regelmatig wordt geëvalueerd. De praktijk is op werkdagen bereikbaar van 9:00-17:00u. Zowel telefonisch als via email. Zie: afspraak maken.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VIT, Vereniging voor Integraal Therapeuten.

Website VIT: www.vit-therapeuten.nl

Ik ben aangesloten bij de overkoepelende organisatie stichting RBCZ, Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg. 

Website: www.RBCZ.nu.

KvK nummer:                    68033117.

Klachtenregeling:

Ik ben aangesloten bij de SCAG in verband met de nieuwe Wkkgz (=wet kwaliteit, klachten geschillen zorg). Wanneer er een misverstand of een klacht is, kan je deze het liefst eerst bespreken met mij, de therapeut. Mochten we er niet samen uitkomen dan kan je contact opnemen met de VIT. Deze kan je in contact brengen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris die start met bemiddeling om samen tot een bevredigende oplossing te komen. Zie klachtenregeling  VIT. Link: https://vit-therapeuten.nl/clienten/niet-tevreden/
Mocht deze bemiddeling geen bevredigend resultaat hebben, dan kan je de klacht indienen bij de Geschillencommissie van Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) of bij het Tuchtcollege Complentaire Zorg (TCZ).

bottom of page